Asettele pekoniviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.
Paahda pekonit 160°C uunissa rapeaksi. Nosta valumaan paperin päälle.
Rouhi paahdettu pekoni muusin joukkoon.
Muusin voit maustaa myös koskenlaskija juustolla tai ruskistetulla voilla.
Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja anna hiljalleen paahtua kauniin ruskeaksi koko ajan sekoittaen. Valuta ruskistettu voi caritaliinan läpi kattilaan.
Kuumenna voi ja lisää joukkoon raastettu sitruunan kuori.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.