RESEPTI

Kirjolohi-silakkamurekepihvit ja pekonimuusi

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohi-silakkamurekepihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika14 min

2. Kalapihvit ja muusi

Kirjolohi-silakkamurekepihvi30 kpl
Valmista perunamuusia1.6 kg
Pekoniviipaleita150 g

Asettele pekoniviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.


Paahda pekonit 160°C uunissa rapeaksi. Nosta valumaan paperin päälle.


Rouhi paahdettu pekoni muusin joukkoon.


Muusin voit maustaa myös koskenlaskija juustolla tai ruskistetulla voilla.


3. Ruskistettu sitruunavoi

Meijerivoita300 g
Sitruunan kuori raastettuna

Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja anna hiljalleen paahtua kauniin ruskeaksi koko ajan sekoittaen. Valuta ruskistettu voi caritaliinan läpi kattilaan.


Kuumenna voi ja lisää joukkoon raastettu sitruunan kuori.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8217 Kirjolohi-silakkamurekepihvi 40 g
Kypsä, pakaste.n. 140 kpl x 40 g = 5,6 kgKIRJOLOHI 46 % (Oncorhynchus mykiss, kasvatettu), SILAKKA 30 % (Clupea harengus membras, pyydetty Suomesta), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), rapsiöljy, sipuli, laktoositon KERMA (KERMA, vesi, muunnetut tärkkelykset), laktoositon VOI (KERMA, suola), suola, valkopippuri. Kalapitoisuus 76 %.
liftUp img

Äitienpäivän aamu alkaa rakkaudella ja pannukakuilla!

Äitienpäivän aamuna on aikaa pysähtyä ja juhlistaa äitejä herkullisen aamiaisen äärellä. Kuohkeat amerikkalaiset pannukakut sopivat täydellisesti äitienpäivän tunnelmaan. Tarjoa pannukakut tuoreiden marjojen, siirapin tai vaahdon ja kahvin kera, tai juuri niin kuin äiti ne mieluiten nauttii!