RESEPTI

Kirjolohi-silakkamurekepihvit ja pekonimuusi

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohi-silakkamurekepihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika14 min

2. Kalapihvit ja muusi

Kirjolohi-silakkamurekepihvi30 kpl
Valmista perunamuusia1.6 kg
Pekoniviipaleita150 g

Asettele pekoniviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.


Paahda pekonit 160°C uunissa rapeaksi. Nosta valumaan paperin päälle.


Rouhi paahdettu pekoni muusin joukkoon.


Muusin voit maustaa myös koskenlaskija juustolla tai ruskistetulla voilla.


3. Ruskistettu sitruunavoi

Meijerivoita300 g
Sitruunan kuori raastettuna

Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja anna hiljalleen paahtua kauniin ruskeaksi koko ajan sekoittaen. Valuta ruskistettu voi caritaliinan läpi kattilaan.


Kuumenna voi ja lisää joukkoon raastettu sitruunan kuori.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8217 Kirjolohi-silakkamurekepihvi 40 g
Kypsä, pakaste.n. 140 kpl x 40 g = 5,6 kgKIRJOLOHI 46 % (Oncorhynchus mykiss, kasvatettu), SILAKKA 30 % (Clupea harengus membras, pyydetty Suomesta), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), rapsiöljy, sipuli, laktoositon KERMA (KERMA, vesi, muunnetut tärkkelykset), laktoositon VOI (KERMA, suola), suola, valkopippuri. Kalapitoisuus 76 %.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.