RESEPTI

Kirjolohipyöryköitä, paahdettuja kasviksia ja ruohosipulikermaviili

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohipyörykkä kauraripotteella

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Lagerblad tuote

Kirjolohipyörykkä kauraripotteella50 kpl

3. Ruohosipulikermaviili

Kermaviili500 g
Ruohosipuli75 g
Suolaa
Jauhettua valkopippuria

Laita kermaviili valumaan harsokankaaseen yön yli. Sekoita kermaviilin joukkoon leikattu ruohosipuli ja mausta suolalla sekä valkopippurilla. Anna maustua kylmässä.


 


4. Kasvikset

Purjo3 kpl
Porkkana400 g
Ruusukaali200 g
Kirveliä viimeistelyyn

Paahda purjot ja pilkotut porkkanat 220 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi ja leikkaa sen jälkeen purjot paloiksi. Irrota ruusukaalin lehdet ja ryöppää nopeasti kiehuvassa vedessä. Jäähdytä ryöpätyt lehdet jäävedessä.


Kuumenna kirjolohipyörykät, purjot sekä porkkanat 160 asteisessa uunissa 15 minuuttia.


Kokoa annos ja koristele tuoreella kirvelillä.


 


 


 


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8218 Kirjolohipyörykkä kauraripotteella 25 g
Kypsä, pakaste.n. 240 kpl x 25 g = 6 kgKIRJOLOHI 63 % (Oncorhynchus mykiss, kasvatettu), korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), KANANMUNA, laktoositon KERMA (KERMA, vesi, muunnetut tärkkelykset), rapsiöljy, KAURALESE, suola, valkopippuri.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.