Voitele parsat oliiviöljyllä kauttaaltaan. Pariloi raitapannulla kunnes parsat saavat kauniit raidat.
Nostele parsat leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta suolalla ja ripauksella sokeria.
Kypsennä 150°C uunissa melkein kypsiksi. Leikkaa parsat kolmeen osaan.
Lämmitä paistinpannu, lisää tilkka oliiviöljyä ja paista parsat nopeasti yhdessä pinaatin kanssa.
Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja sitruunan kuorella.
Aseta parsat ja pinaatti tarjoiluastiaan. Nostele kirjolohipyörykät päälle ja viimeistele hollandaisekastikkeella.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.