RESEPTI

Kirjolohipyörykät, haalea parsasalaatti ja hollandaisekastike

Laktoositon
Gluteeniton

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohipyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Ainekset

Kirjolohipyöryköitä400 g
Vihreää parsaa puhdistettuna500 g
Baby pinaattia150 g
Sitruunan mehu ja raastettu kuori1 kpl
Oliiviöljyä
Valmista hollandaisekastiketta500 g
Suolaa, sokeria ja mustapippuria maustamiseen

Voitele parsat oliiviöljyllä kauttaaltaan. Pariloi raitapannulla kunnes parsat saavat kauniit raidat.


Nostele parsat leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta suolalla ja ripauksella sokeria.


Kypsennä 150°C uunissa melkein kypsiksi. Leikkaa parsat kolmeen osaan.


Lämmitä paistinpannu, lisää tilkka oliiviöljyä ja paista parsat nopeasti yhdessä pinaatin kanssa.


Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja sitruunan kuorella.


Aseta parsat ja pinaatti tarjoiluastiaan. Nostele kirjolohipyörykät päälle ja viimeistele hollandaisekastikkeella.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8223 Kirjolohipyörykkä 20 g
Kypsä, pakaste.n. 300 kpl x 20 g = 6 kgKIRJOLOHI 76 % (Oncorhynchus mykiss, kasvatettu), KANANMUNA, perunahiutale, sipuli, rapsiöljy, laktoositon KERMA, vesi, laktoositon VOI, suola, tomaattisose, ruohosipuli, tilli, sitruunankuori, mausteet (musta- ja valkopippuri, chili, juustokumina, oregano, valkosipuli).

Samankaltaisia reseptejä

liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.