Ajankohtaista

Pääsiäinen on kohta täällä ja se tarkoittaa herkullista ruokaa!

Mikä onkaan parempi tapa juhlistaa tätä vuodenajan merkkipaalua kuin syödä perinteisiä lammaslihapullia tai -pihvejä?

Syksyn satoa tuotekehityksessä ja messuilla

Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.

Täytetyt kasvispihvit - enemmän makua, rakennetta ja väriä

Kasvisten käyttöä edistetään syksyn herkullisissa juustotäytteisissä kasvispihviuutuuksissa. Punajuuri ja vuohenjuusto on täydellinen, klassinen yhdistelmä.