Yritys

Lagerblad Foods – Kokkien tekemää ruokaa vuodesta 1998

Lagerbladin tarina sai alkunsa kahden keittiömestarin unelmasta Helsingin Tukkutorilla vuonna 1998. Perinteitä vaalien ja raaka-aineita kunnioittaen olemme valmistaneet jo yli 25 vuotta suussa sulavaa ruokaa hotellien ja ravintoloiden vaativiin tarpeisiin.

Pihveistä pyöryköihin ja piirakoihin, me valmistamme kaikki tuotteemme rakkaudella aidoista, korkealaatuisista raaka-aineista. Tuotantolaitoksemme edustaa alan uusinta teknologiaa ja turvavaatimuksia, reseptiikkamme ammennetaan klassisen keittiön parhaimmistosta. Pakastamme tuotteemme tuoreeltaan, jolloin tuotteemme säilyvät laadukkaina koko matkan keittiöstämme ruokailijan lautaselle asti. Vain lämmitys, ja tuotteet ovat valmiita tarjoiltaviksi.

Kuluneina vuosina tuosta parin vuosikymmenen takaisesta unelmasta on kasvanut monipuolinen ruokatalo. Tänä päivänä työllistämme jo yli 40 ammattilaista. Aitojen tuotteidemme lisäksi ylpeytemme aihe onkin motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joiden sitoutuminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä kyvyssämme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua.

Tuotteitamme löydät allaolevista tukkuliikkeistä

Lagerblad työnantajana

Vuosien varrella meistä on kasvanut monipuolinen ruokatalo. Työllistämme tänä päivänä yli 40 ravintola-alan ammattilaista, muuan muassa kokkeja, keittiömestareita sekä muita ruoka-alan asiantuntijoita, joiden osaavissa käsissä syntyvät aidon laadukkaat tuotteemme pihveistä pyöryköihin ja piirakoihin.

liftUp img