RESEPTI

Kirjolohimurekepihvi kauden kasviksilla ja sitruunaisella pähkinävoilla

Resepti

10 ANNOSTA

1. Paneroitu kirjolohimurekeleike n.

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus0 %
Aika16 min

2. Sitruunainen pähkinävoi

Meijerivoi300 g
Sitruunankuori1 kpl

Ruskista voi valurautapannulla miedolla lämmöllä pähkinänruskeaksi. Valuta ruskistettu voi Carita-liinan läpi teräskattilaan. Lisää raastettu sitruunankuori ja kuumenna ennen tarjoilua.


3. Kermaviilikastike

Kermaviili2 prk
Sitruunanmehu2 rkl
Sinappi1 rkl
Hienosokeri2 tl
Suola0.5 tl
Rouhittua mustapippuria maun mukaan
Hienonnettu ruohosipuli1 dl

Kokeile kirjolohimurekeleikkeen kanssa perinteistä kermaviilikastiketta.


Sekoita astiassa kaikki ainekset yhteen ja anna tekeytyä kylmässä pari tuntia.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8231 Paneroitu kirjolohimurekeleike n. 70 g
Kypsä, pakaste.n. 80 kpl x 70 g = 5,6 kgKIRJOLOHI 82 % (Oncorhynchus mykiss, viljelty), korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), rapsiöljy, vesi, suola.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.