Kypsä, pakaste.
n. 140 kpl x 40 g = 5,6 kg.
KIRJOLOHI 46 % (Oncorhynchus mykiss, kasvatettu), SILAKKA 30 % (Clupea harengus membras, pyydetty Suomesta), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), rapsiöljy, sipuli, laktoositon KERMA (KERMA, vesi, muunnetut tärkkelykset), laktoositon VOI (KERMA, suola), suola, valkopippuri. Kalapitoisuus 76 %.
Mikä onkaan parempi tapa juhlistaa tätä vuodenajan merkkipaalua kuin syödä perinteisiä lammaslihapullia tai -pihvejä? Valkosipuli-yrttivoilla täytetty lammaspihvi kruunaa annoksen kuin annoksen. Valkosipulista ja yrttivoista tehty täyte antaa pihville reilusti makua. Herkullista pääsiäistä!