RESEPTI

Lihapullia, savupaprikakastiketta ja bataattilohkoja

Resepti

10 ANNOSTA

1. Perinteinen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika16 min

2. Lagerblad tuote

Perinteinen lihapyörykkä 30g1.5 kg

3. Savupaprikakastike

Ruskea peruskastike100 g
Valmis lihaliemi1 l
Tomaattimurska2 dl
Savuchili pure4 g
Paprika pure30 g
Ruokokidesokeria15 g

Sekoita ruskea peruskastike ja lihaliemi keskenään ja kiehauta sekoittaen. Lisää loput ainekset ja kiehauta.


 


4. Bataattilohkot

Öljyä1.5 dl
Suolaa15 g
Bataatteja2 kg

Pyörittele bataattilohkot öljyssä ja paahda 220 asteessa noin 20 minuuttia. Mausta suolalla.


 


 


 


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9863 Perinteinen lihapyörykkä 30 g
Kypsä, pakaste.n. 167 kpl x 30 g = 5,0 kgNaudanliha 67 %, sipuli, KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), vesi, suola, mausteet (cayenne-, musta- ja valkopippuri, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano, korianteri, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.