RESEPTI

Lihapullia, savupaprikakastiketta ja bataattilohkoja

Resepti

10 ANNOSTA

1. Perinteinen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika16 min

2. Lagerblad tuote

Perinteinen lihapyörykkä 30g1.5 kg

3. Savupaprikakastike

Ruskea peruskastike100 g
Valmis lihaliemi1 l
Tomaattimurska2 dl
Savuchili pure4 g
Paprika pure30 g
Ruokokidesokeria15 g

Sekoita ruskea peruskastike ja lihaliemi keskenään ja kiehauta sekoittaen. Lisää loput ainekset ja kiehauta.


 


4. Bataattilohkot

Öljyä1.5 dl
Suolaa15 g
Bataatteja2 kg

Pyörittele bataattilohkot öljyssä ja paahda 220 asteessa noin 20 minuuttia. Mausta suolalla.


 


 


 


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9863 Perinteinen lihapyörykkä 30 g
Kypsä, pakaste.n. 167 kpl x 30 g = 5,0 kgNaudanliha 67 %, sipuli, KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), vesi, suola, mausteet (cayenne-, musta- ja valkopippuri, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano, korianteri, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.