Lihapulla al forno on houkutteleva italialainen ruokalaji, joka yhdistää mehevät lihapullat, pastan ja herkullisen tomaattikastikkeen uunissa paistettuna. Tämä herkku saa aikaan täydellisen yhdistelmän lihan, juuston ja tomaatin maun, kun se gratinoituu kullanruskeaksi uunissa.
Voit tehdä reseptin myös kasvisversiona. Korvaa lihapyörykkä seuraavalla tuotteella: Lagerbladin mausteinen vegenappi 8g, tuotenumero 4060
Sekoita kastikeainekset keskenään. Sekoita lasagnette, pinaatti, lihapyörykät ja kylmä kastike keskenään. Nosta ainekset voideltuun uunivuokaan ja valele juustokastiketta päälle. Paista 160 asteessa noin tunti. Anna vetäytyä 15 minuuttia.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.