Lihapulla al forno on houkutteleva italialainen ruokalaji, joka yhdistää mehevät lihapullat, pastan ja herkullisen tomaattikastikkeen uunissa paistettuna. Tämä herkku saa aikaan täydellisen yhdistelmän lihan, juuston ja tomaatin maun, kun se gratinoituu kullanruskeaksi uunissa.
Voit tehdä reseptin myös kasvisversiona. Korvaa lihapyörykkä seuraavalla tuotteella: Lagerbladin mausteinen vegenappi 8g, tuotenumero 4060
Sekoita kastikeainekset keskenään. Sekoita lasagnette, pinaatti, lihapyörykät ja kylmä kastike keskenään. Nosta ainekset voideltuun uunivuokaan ja valele juustokastiketta päälle. Paista 160 asteessa noin tunti. Anna vetäytyä 15 minuuttia.
Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.