RESEPTI

Pasta italialaisesta lihapullasta

Pasta italialaisesta lihapullasta on herkullinen pastaruoka, joka yhdistää al dente -keitetyn pastan, vihreän parsan, mehukkaan tomaattikastikkeen ja parmesaanijuuston täydelliseksi makuyhdistelmäksi. Tämä annos tarjoaa perinteisen italialaisen maun, joka vie sinut suoraan Italiaan asti.

Resepti

10 ANNOSTA

1. Italialainen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Pasta Bella Italia

Italialainen (8 kpl / annos) lihapyörykkä 16 g1.3 kg
Spagettia tai muuta pastaa600 g
Kirsikkatomaatteja200 g
Sipulia hienonnettuna150 g
Valkosipulin kynsiä3 kpl
Vihreää parsaa500 g
Tomaattikastiketta500 g
Parmesan lastuja150 g
Rucolasalaattia100 g
Kermaa400 g
Suolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä

Kuori parsa, laita vesi kiehumaan ja mausta suolalla. Varaa astiaan jäävettä. Nosta kuoritut parsat kiehuvaan veteen ja keitä n. 2 min, nosta jääveteen. Kun parsat ovat jäähtyneet nosta lävikköön valumaan. Laita kattilaan tilkka oliiviöljyä, kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon tomaattikastike ja italialaiset lihapyörykät, anna hautua hiljalleen. Halkaise kirsikkatomaatit, leikkaa parsa pieniksi pätkiksi. Keitä pasta suolavedessä paketin ohjeen mukaan melkein kypsäksi. Valuta pasta (säästä tilkka keitinvettä). Yhdistä lihapullakastike pastan joukkoon, lisää parsa ja kirsikkatomaatit (ohenna tarvittaessa pastan keitinvedellä)


Tarjoilu:

Nostele pasta lautaselle, viimeistele rucolasalaatilla ja parmesan lastuilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6034 Italialainen lihapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6,0 kgSianliha 82 %, paahdettu paprika (paprika, suola, viinietikka, sokeri), naudanliha 13 %, aurinkokuivattu tomaatti, sipuli, lihaproteiini (sika), kapris, mausteet (basilika, persilja, oregano, mustapippuri), stabilointiaine (E450), rapsiöljy. Lihapitoisuus 95 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.