RESEPTI

Possupyöryköitä Indonesialaisittain

Indonesialaiset possupyörykät, tunnettuja nimellä "Bakso," ovat herkullisia ja mausteisia lihapullia, jotka perustuvat paikalliseen ruokakulttuuriin. Ne valmistetaan yleensä possusta tai naudasta, maustetaan runsaasti valkosipulilla ja mausteilla, ja niitä tarjoillaan tavallisesti höyrytettynä kirkkaassa liemessä nuudelien tai riisin kanssa.

Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton

Resepti

10 ANNOSTA

1. Possupulla suomalaisesta lihasta

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Pyörykät

Lagerblad possupulla 16 g 1.5 kg

Lämmitä ohjeen mukaan.


3. Kastike

Vettä1 l
Ruskea peruskastike150 g
Häränlihafondi, tiiviste0.3 dl
Makea soija2 dl
Inkivääri puré60 g

Laita kastikeainekset kylmään veteen. Kiehauta kastike sekoittaen.


4. Lisäkkeet

Kookosriisi
Grillattua paksoita
Tuore korianteria
Tuore chili

Tarjoile kookosriisin kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8051 Possupulla suomalaisesta lihasta 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6,0 kgSianliha 57 %, peruna, sipuli, KANANMUNA, vesi, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), mausteet (musta-, valko- ja cayennepippuri, korianteri, kurkuma, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, chili, oregano, valkosipuli), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.