RESEPTI

Lihapulla ja muusi

Tämä take-away annos lihapulla ja muusi on kuin suomalaisuus lautasella, tarjoten tuttuja ja rakastettuja makuja yhdessä kätevässä paketissa. Kermakastike antaa lihapullille ja muusille ylellisen lisän, kun taas paahdetut syysjuurekset tuovat annokseen maanläheistä makua ja väriä. Koko ateria on kuin halauksena muotoiltu: lämmin, mukava ja täynnä perinteistä suomalaista hyvää.

Resepti

1. Perinteinen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika16 min

2. Ainekset

Lagerblad Foods perinteinen lihapulla 30 g
Perunamuusi
Kermakastike
Paahdettuja syysjuureksia (porkkana, palsternakka, punajuuri)
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9863 Perinteinen lihapyörykkä 30 g
Kypsä, pakaste.n. 167 kpl x 30 g = 5,0 kgNaudanliha 67 %, sipuli, KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), vesi, suola, mausteet (cayenne-, musta- ja valkopippuri, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano, korianteri, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.