RESEPTI

Lihapulla ja muusi

Tämä take-away annos lihapulla ja muusi on kuin suomalaisuus lautasella, tarjoten tuttuja ja rakastettuja makuja yhdessä kätevässä paketissa. Kermakastike antaa lihapullille ja muusille ylellisen lisän, kun taas paahdetut syysjuurekset tuovat annokseen maanläheistä makua ja väriä. Koko ateria on kuin halauksena muotoiltu: lämmin, mukava ja täynnä perinteistä suomalaista hyvää.

Resepti

1. Perinteinen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika16 min

2. Ainekset

Lagerblad Foods perinteinen lihapulla 30 g
Perunamuusi
Kermakastike
Paahdettuja syysjuureksia (porkkana, palsternakka, punajuuri)
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9863 Perinteinen lihapyörykkä 30 g
Kypsä, pakaste.n. 167 kpl x 30 g = 5,0 kgNaudanliha 67 %, sipuli, KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), vesi, suola, mausteet (cayenne-, musta- ja valkopippuri, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano, korianteri, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.