RESEPTI

Lihapullaleipä

Tämä take-away lihapullaleipä bbq-majoneesilla on ateria, joka yhdistää monia suosikkituotteita yhteen kätevään ja maukkaaseen pakettiin. Mehevät lihapullat, sulava cheddarjuusto ja bbq-majoneesi luovat täyteläisen ja savuisen makuprofiilin, joka tasapainottuu raikkaan salaatin, tomaatin ja pikkelöidyn punasipulin ansiosta.

Resepti

1. Jättilihapulla

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika17 min

2. Ainekset

Paistettu maalaisleipä
BBQ majoneesi
Lagerblad Foods jättilihapulla 50 g (puolitetaan)
Salaatti
Tomaattiviipale
Cheddarjuusto
Pikkelöity punasipuli
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote0109 Jättilihapulla 50 g
Kypsä, pakaste.n. 100 kpl x 50 g = 5,0 kgNaudanliha 31 %, sianliha 30 %, peruna, sipuli, KANANMUNA, vesi, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), mausteet (cayenne-, musta- ja valkopippuri, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano, paprika, korianteri, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri), rapsiöljy. Lihapitoisuus 61 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.