Voitele perunat kevyesti öljyllä ja mausta suolalla. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda esilämmitetyssä 180°C uunissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista sienet. Lisää muut raaka-aineet, lämmitä ja mausta.
Nosta kasvikset hieman jäähtyneenä lautaselle ja asettele salaattiin lämpimät lihapullat.
Koristele mikroyrteillä, kauden marjoilla ja viimeistele viikunabalsamicolla.
Vinkki:
Lihapullat voidaan kastiketta vaihtamalla viedä melkein mihin maahan tahansa!
Esim. Italiaan tomaattikastikkeella, basilikalla ja oliiveilla tai Unkariin savuisella paprikakastikkeella.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.