Voitele perunat kevyesti öljyllä ja mausta suolalla. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda esilämmitetyssä 180°C uunissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista sienet. Lisää muut raaka-aineet, lämmitä ja mausta.
Nosta kasvikset hieman jäähtyneenä lautaselle ja asettele salaattiin lämpimät lihapullat.
Koristele mikroyrteillä, kauden marjoilla ja viimeistele viikunabalsamicolla.
Vinkki:
Lihapullat voidaan kastiketta vaihtamalla viedä melkein mihin maahan tahansa!
Esim. Italiaan tomaattikastikkeella, basilikalla ja oliiveilla tai Unkariin savuisella paprikakastikkeella.
Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.