RESEPTI

Kesäinen salaatti perinteisillä lihapullilla

Maidoton
Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Perinteinen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika16 min

2. Lagerblad tuote

Perinteinen lihapyörykkä500 g

3. Salaatti

Halkaistuja varhaisperunoita400 g
Tarhapapuja esikypsennettyinä100 g
Sokeriherneen palkoja100 g
Siitakesieniä100 g
Öljyä paistamiseen
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen
Kauden marjoja
Valitsemiasi yrttejä
Viikunabalsamicoa

Voitele perunat kevyesti öljyllä ja mausta suolalla. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda esilämmitetyssä 180°C uunissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.


Kuumenna öljy pannulla ja paista sienet. Lisää muut raaka-aineet, lämmitä ja mausta.


Nosta kasvikset hieman jäähtyneenä lautaselle ja asettele salaattiin lämpimät lihapullat.


Koristele mikroyrteillä, kauden marjoilla ja viimeistele viikunabalsamicolla.


Vinkki:


Lihapullat voidaan kastiketta vaihtamalla viedä melkein mihin maahan tahansa!


Esim. Italiaan tomaattikastikkeella, basilikalla ja oliiveilla tai Unkariin savuisella paprikakastikkeella.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9863 Perinteinen lihapyörykkä 30 g
Kypsä, pakaste.n. 167 kpl x 30 g = 5,0 kgNaudanliha 67 %, sipuli, KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), vesi, suola, mausteet (cayenne-, musta- ja valkopippuri, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano, korianteri, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.