RESEPTI

Kirjolohipiiras kesäisellä salaatilla

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohipiiras

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho40 %
Lämpö150°C
Kosteus0 %
Aika20 min

2. Kesäinen salaatti

Rucolaa150 g
Tomaatteja halkaistuna300 g
Fetajuustoa paloiteltuna200 g
Pinjansiemeniä30 g
Mansikoita (tuore)150 g
Mustikoita (tuore)150 g

Salaatti tarjoillaan kuvassa balsamicokastikkeen kanssa.


 


VINKKI:


Kokeile salaatti kesäisen raikkaan sitruunavinegretin kanssa.


 


 


3. Sitruunavinegrette

Sitruunamehu kahdesta sitruunasta
Sitruunan kuori yhdestä sitruunasta
Hunajaa2 tl
Suolaa0.25 tl
Mustapippuria0.25 tl
Oliiviöljyä2 dl

Sekoita aineet keskenään ja anna tekeytyä hetki huoneenlämmössä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6100 Kirjolohipiiras 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgKalatäyte [KIRJOLOHI 22 % (Oncorhynchus mykiss, viljelty, Suomi), riisi, laktoositon VOI (pastöroitu KERMA, suola), keitetty KANANMUNA, sipuli, vesi, jodioitu suola, tilli, persilja, muskottipähkinä, valkopippuri], kuori [VEHNÄJAUHO, laktoositon PIIMÄ, margariini [palmu- ja kookosrasva, rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaineet (E471, E472c), happamuudensäätöaineet (E330, E500), aromi], perunahiutale, leivinjauhe (nostatusaine (E450, E500, E341), VEHNÄTÄRKKELYS), jodioitu suola], KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, tilli. Kala voi sisältää ruotoja. Tuote saattaa sisältää soijan jäämiä.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.