RESEPTI

Kirjolohipiiras kesäisellä salaatilla

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohipiiras

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho40 %
Lämpö150°C
Kosteus0 %
Aika20 min

2. Kesäinen salaatti

Rucolaa150 g
Tomaatteja halkaistuna300 g
Fetajuustoa paloiteltuna200 g
Pinjansiemeniä30 g
Mansikoita (tuore)150 g
Mustikoita (tuore)150 g

Salaatti tarjoillaan kuvassa balsamicokastikkeen kanssa.


 


VINKKI:


Kokeile salaatti kesäisen raikkaan sitruunavinegretin kanssa.


 


 


3. Sitruunavinegrette

Sitruunamehu kahdesta sitruunasta
Sitruunan kuori yhdestä sitruunasta
Hunajaa2 tl
Suolaa0.25 tl
Mustapippuria0.25 tl
Oliiviöljyä2 dl

Sekoita aineet keskenään ja anna tekeytyä hetki huoneenlämmössä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6100 Kirjolohipiiras 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgKalatäyte [KIRJOLOHI 22 % (Oncorhynchus mykiss, viljelty, Suomi), riisi, laktoositon VOI (pastöroitu KERMA, suola), keitetty KANANMUNA, sipuli, vesi, jodioitu suola, tilli, persilja, muskottipähkinä, valkopippuri], kuori [VEHNÄJAUHO, laktoositon PIIMÄ, margariini [palmu- ja kookosrasva, rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaineet (E471, E472c), happamuudensäätöaineet (E330, E500), aromi], perunahiutale, leivinjauhe (nostatusaine (E450, E500, E341), VEHNÄTÄRKKELYS), jodioitu suola], KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, tilli. Kala voi sisältää ruotoja. Tuote saattaa sisältää soijan jäämiä.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.