RESEPTI

Lihapiiras nuudelisalaatilla

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Lihapiiras

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho40 %
Lämpö150°C
Kosteus0 %
Aika20 min

2. Ainekset

Lihapiiras10 kpl
Kypsää riisinuudelia400 g
Retiisiä suikaloituna150 g
Paprikaa suikaloituna200 g
Paksoi suikaloituna150 g
Cashew pähkinää rouhittuna40 g
Korianteria viimeistelyyn
Chiliä viipaloituna
Sweet chili -kastiketta salaatin mehustamiseen

Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita joukkoon kastiketta oman maun mukaan.


Tarjoile sydänsalaatin ja lihapiiraan kera.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6101 Lihapiiras 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgTäyte [naudan- ja sianliha (EU) 20 %, riisi, sipuli, keitetty KANANMUNA, laktoositon VOI (KERMA, suola), persilja, jodioitu suola, mauste-, musta- ja valkopippuri], kuori [VEHNÄJAUHO laktoositon PIIMÄ, margariini [palmu- ja kookosrasva, rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaineet (E471, E472c), happamuudensäätöaineet (E330, E500), aromi], perunahiutale, leivinjauhe (nostatusaineet (E450, E500, E341), VEHNÄTÄRKKELYS), jodioitu suola], KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, mustapippuri. Tuote saattaa sisältää soijan jäämiä.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.