Mittaa pikkelöintiliemen aineet kattilaan ja keitä kunnes sokeri on täysin sulanut.
Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa.
Laita kurkkusuikaleet astiaan ja kaada liemi päälle. Anna tekeytyä kylmässä, mielellään yön yli kannellisessa astiassa.
Tarjoile lämpimien kirjolohipiiraiden kera.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.