RESEPTI

Kirjolohipiiras pikkelöidyllä kurkulla

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohipiiras

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho40 %
Lämpö150°C
Kosteus0 %
Aika20 min

2. Ainekset

Kirjolohipiiras10 kpl
Väkiviinaetikkaa1 dl
Hienoa sokeria2 dl
Vettä3 dl
Kurkkua suikaloituna600 g
Ripaus suolaa

Mittaa pikkelöintiliemen aineet kattilaan ja keitä kunnes sokeri on täysin sulanut.


Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa.


Laita kurkkusuikaleet astiaan ja kaada liemi päälle. Anna tekeytyä kylmässä, mielellään yön yli kannellisessa astiassa.


Tarjoile lämpimien kirjolohipiiraiden kera.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6100 Kirjolohipiiras 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgKalatäyte [KIRJOLOHI 22 % (Oncorhynchus mykiss, viljelty, Suomi), riisi, laktoositon VOI (pastöroitu KERMA, suola), keitetty KANANMUNA, sipuli, vesi, jodioitu suola, tilli, persilja, muskottipähkinä, valkopippuri], kuori [VEHNÄJAUHO, laktoositon PIIMÄ, margariini [palmu- ja kookosrasva, rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaineet (E471, E472c), happamuudensäätöaineet (E330, E500), aromi], perunahiutale, leivinjauhe (nostatusaine (E450, E500, E341), VEHNÄTÄRKKELYS), jodioitu suola], KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, tilli. Kala voi sisältää ruotoja. Tuote saattaa sisältää soijan jäämiä.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.