Riistapyörykät riistakastikkeessa ja puolukalla on syksyinen ateria, joka vie ajatukset suomalaiseen metsään ja sen runsaisiin maku- ja raaka-ainetarjontaan. Tämä resepti hyödyntää riistan luontaisen täyteläisen maun ja yhdistää sen hienostuneeseen riistakastikkeeseen. Puolukka tuo tarvittavaa hapokkuutta ja makeutta, tasapainottaen riistapyöryköiden ja kastikkeen rikkaat maut.
Mittaa liemi ja kastikepohja. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen. Lisää kerma.
Lohko juurekset, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Pyörittele puolukat sokerissa ja anna maustua hetken aikaa.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.