Riistapyörykät riistakastikkeessa ja puolukalla on syksyinen ateria, joka vie ajatukset suomalaiseen metsään ja sen runsaisiin maku- ja raaka-ainetarjontaan. Tämä resepti hyödyntää riistan luontaisen täyteläisen maun ja yhdistää sen hienostuneeseen riistakastikkeeseen. Puolukka tuo tarvittavaa hapokkuutta ja makeutta, tasapainottaen riistapyöryköiden ja kastikkeen rikkaat maut.
Mittaa liemi ja kastikepohja. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen. Lisää kerma.
Lohko juurekset, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Pyörittele puolukat sokerissa ja anna maustua hetken aikaa.
Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.