Riistapyörykät riistakastikkeessa ja puolukalla on syksyinen ateria, joka vie ajatukset suomalaiseen metsään ja sen runsaisiin maku- ja raaka-ainetarjontaan. Tämä resepti hyödyntää riistan luontaisen täyteläisen maun ja yhdistää sen hienostuneeseen riistakastikkeeseen. Puolukka tuo tarvittavaa hapokkuutta ja makeutta, tasapainottaen riistapyöryköiden ja kastikkeen rikkaat maut.
Mittaa liemi ja kastikepohja. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen. Lisää kerma.
Lohko juurekset, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Pyörittele puolukat sokerissa ja anna maustua hetken aikaa.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.