RESEPTI

Riistapyörykät selleripyreellä

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Riistapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Selleripyre

Kuorittua juuriselleriä1.5 kg
Kuohukermaa2 dl
Meijerivoita100 g
Suolaa maustamiseen

Leikkaa selleri paloiksi. Kypsennä höyryssä uunissa. Kuumenna kerma ja voi kattilassa. Soseuta selleri ja sekoita joukkoon kuuma kerma-voiseos. Mausta suolalla.


Vinkki:

Tarjoile paistettujen kauden sienten, tumman riistakastikkeen ja karpaloiden kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4045 Riistapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6 kgSaksanhirvenliha 32 %, sianliha 30 %, peruna, KANANMUNA, sipuli, vesi, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), mausteet (katajanmarja, valko-, mauste-, cayenne- ja mustapippuri, rosmariini, timjami, muskottipähkinä, kaneli, neilikka, korianteri, juustokumina, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri, chili, oregano, valkosipuli), rapsiöljy. Lihapitoisuus 62 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.