RESEPTI

Riistapyörykät selleripyreellä

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Riistapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Selleripyre

Kuorittua juuriselleriä1.5 kg
Kuohukermaa2 dl
Meijerivoita100 g
Suolaa maustamiseen

Leikkaa selleri paloiksi. Kypsennä höyryssä uunissa. Kuumenna kerma ja voi kattilassa. Soseuta selleri ja sekoita joukkoon kuuma kerma-voiseos. Mausta suolalla.


Vinkki:

Tarjoile paistettujen kauden sienten, tumman riistakastikkeen ja karpaloiden kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4045 Riistapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6 kgSaksanhirvenliha 32 %, sianliha 30 %, peruna, KANANMUNA, sipuli, vesi, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), mausteet (katajanmarja, valko-, mauste-, cayenne- ja mustapippuri, rosmariini, timjami, muskottipähkinä, kaneli, neilikka, korianteri, juustokumina, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri, chili, oregano, valkosipuli), rapsiöljy. Lihapitoisuus 62 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.