RESEPTI

Riistawallenberg, kantarelli muhennos ja persiljamuusi

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Riistawallenberg

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Vinkki

Tarjoile riistawallenberg uunissa paahdettujen punajuurten, voissa haudutetun brokkoliinin ja kantarellikastikkeen kanssa.


Valmiin perunamuusin voi maustaa monilla eri tavoilla esim persiljalla, rapealla pekonilla tai koskenlaskijajuustolla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8064 Riistawallenberg 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgSaksanhirvenliha 56 %, laktoositon KERMA (KERMA, vesi, muunnetut tärkkelykset, stabilointiaine (E407)), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, katajanmarja, rosmariini, timjami, muskottipähkinä, kaneli, neilikka), laktoositon VOI (KERMA, suola), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.