RESEPTI

Riistawallenberg, kantarelli muhennos ja persiljamuusi

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Riistawallenberg

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Vinkki

Tarjoile riistawallenberg uunissa paahdettujen punajuurten, voissa haudutetun brokkoliinin ja kantarellikastikkeen kanssa.


Valmiin perunamuusin voi maustaa monilla eri tavoilla esim persiljalla, rapealla pekonilla tai koskenlaskijajuustolla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8064 Riistawallenberg 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgSaksanhirvenliha 56 %, laktoositon KERMA (KERMA, vesi, muunnetut tärkkelykset, stabilointiaine (E407)), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, katajanmarja, rosmariini, timjami, muskottipähkinä, kaneli, neilikka), laktoositon VOI (KERMA, suola), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.