RESEPTI

Riistawallenberg ja kermaan muhennettua perunaa

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Riistawallenberg

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Muhennettu peruna

Perunaa kuorittuna ja kuutioituna1.5 kg
Sipulia kuutioituna200 g
Kuohukermaa1 l
Meijerivoita 50 g
Suolaa maustamiseen

Huuhtele perunakuutiot lävikössä kuumalla vedellä, valuta hyvin (ehkäisee kattilan pohjaan tarttumista). Kuumenna voi laakeassa kattilassa, lisää sipulikuutiot ja kuullota kypsäksi. Lisää perunakuutiot ja aloita kypsentäminen miedolla lämmöllä sekoittaen. Lisää kermaa vähitellen kypsennyksen aikana. Mausta kypsänä suolalla.


3. Vinkki

Lisää annokseen paistettuja kanttarelleja ja karpaloita.

Annokseen sopii tumma riista- tai punaviinikastike.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8064 Riistawallenberg 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgSaksanhirvenliha 56 %, laktoositon KERMA (KERMA, vesi, muunnetut tärkkelykset, stabilointiaine (E407)), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, katajanmarja, rosmariini, timjami, muskottipähkinä, kaneli, neilikka), laktoositon VOI (KERMA, suola), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.