RESEPTI

Riistapyörykät punajuuri ohratolla

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Riistapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Punajuuri ohratto

Ohra esikypsennetty 400 g
Lihaliemi6 dl
Punajuurimehu1 pullo
Meijerivoita50 g

Mittaa ohra kulhoon ja kaada päälle kylmää vettä, anna liota n. 1 h. Valuta ohrat ja kaada kattilaan yhdessä lihaliemen ja punajuurimehun kanssa. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla kunnes ohrat ovat kypsiä.

Viimeistele sekoittamalla joukkoon voinokare.


3. Vinkki

Tarjoile paistettujen kauden sienten ja murennetun sinihomejuuston kanssa. Viimeistele ruohosipulilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4045 Riistapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6 kgSaksanhirvenliha 32 %, sianliha 30 %, peruna, KANANMUNA, sipuli, vesi, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), mausteet (katajanmarja, valko-, mauste-, cayenne- ja mustapippuri, rosmariini, timjami, muskottipähkinä, kaneli, neilikka, korianteri, juustokumina, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri, chili, oregano, valkosipuli), rapsiöljy. Lihapitoisuus 62 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.