RESEPTI

Jauheliha–kaalipihvi, paahdettuja juureksia ja puolukkakermakastike

Maidoton
Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Jauheliha-kaalipihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika18 min

2. Ainekset

Porkkanaa pitkinä lohkoina750 g
Palsternakkaa pitkinä lohkoina750 g
Ruskeakastiketta
Pakastepuolukoita

Pyörittele juurekset pienessä määrässä öljyä, mausta suolalla ja sokerilla. Paahda 200°C uunissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.


Mausta valmis kermainen ruskeakastike pakastepuolukoilla. Tarjoile sokeroitujen puolukoiden kanssa.


Vinkki:

Voit paahtaa muitakin satokauden kasviksia, kuten lanttua, selleriä ja bataattia.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8100 Jauheliha-kaalipihvi 60 g
Kypsä, pakaste.n. 90 kpl x 60 g = 5,4 kgSuomalainen naudan- ja sianliha 32 %, kaali 27 %, riisi, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), KANANMUNA, sipuli, siirappi, suola, mauste- ja mustapippuri, meirami, rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.