RESEPTI

Jauheliha–kaalipihvi, paahdettuja juureksia ja puolukkakermakastike

Maidoton
Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Jauheliha-kaalipihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika18 min

2. Ainekset

Porkkanaa pitkinä lohkoina750 g
Palsternakkaa pitkinä lohkoina750 g
Ruskeakastiketta
Pakastepuolukoita

Pyörittele juurekset pienessä määrässä öljyä, mausta suolalla ja sokerilla. Paahda 200°C uunissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.


Mausta valmis kermainen ruskeakastike pakastepuolukoilla. Tarjoile sokeroitujen puolukoiden kanssa.


Vinkki:

Voit paahtaa muitakin satokauden kasviksia, kuten lanttua, selleriä ja bataattia.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8100 Jauheliha-kaalipihvi 60 g
Kypsä, pakaste.n. 90 kpl x 60 g = 5,4 kgSuomalainen naudan- ja sianliha 32 %, kaali 27 %, riisi, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva), KANANMUNA, sipuli, siirappi, suola, mauste- ja mustapippuri, meirami, rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.