RESEPTI

Pannupihvi ja muusi

Tämä take-away annos pannupihvi ja perunamuusi ruskistetusta voista on suomalaisen keittiön klassikko, mutta pienellä twistillä. Ruskistettu voi antaa perunamuusille uudenlaista syvyyttä ja makua, joka sopii erinomaisesti yhteen pannupihvin ja karamellisoidun sipulin kanssa. Puolukkahillo tarjoaa makean ja hapokkaan kontrastin, joka viimeistelee tämän sydäntä lämmittävän aterian.

Resepti

1. Pannupihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika24min

2. Ainekset

Lagerblad Foods pannupihvi 130 g
Perunamuusi ruskistetulla voilla
Karamellisoitu sipuli
Puolukkahillo
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8091 Pannupihvi 130 g
Kypsä, pakaste.n. 40 kpl x 130 g = 5,2 kgNaudanliha 76 %, KANANMUNA, sipuli, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), vesi, suola, musta- ja maustepippuri, rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.