RESEPTI

Pannupihvi ja muusi

Tämä take-away annos pannupihvi ja perunamuusi ruskistetusta voista on suomalaisen keittiön klassikko, mutta pienellä twistillä. Ruskistettu voi antaa perunamuusille uudenlaista syvyyttä ja makua, joka sopii erinomaisesti yhteen pannupihvin ja karamellisoidun sipulin kanssa. Puolukkahillo tarjoaa makean ja hapokkaan kontrastin, joka viimeistelee tämän sydäntä lämmittävän aterian.

Resepti

1. Pannupihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika24min

2. Ainekset

Lagerblad Foods pannupihvi 130 g
Perunamuusi ruskistetulla voilla
Karamellisoitu sipuli
Puolukkahillo
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8091 Pannupihvi 130 g
Kypsä, pakaste.n. 40 kpl x 130 g = 5,2 kgNaudanliha 76 %, KANANMUNA, sipuli, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), vesi, suola, musta- ja maustepippuri, rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.