RESEPTI

Pannupihvi kauden kasviksilla ja bearnaisekastikkeella

Laktoositon
Gluteeniton

Resepti

10 ANNOSTA

1. Pannupihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Ainekset

Pannupihvi10 kpl
Valmista bearnaisekastiketta600 g

3. Kasvispaistos

Varhaisperunoita halkaistuna ja esikypsennettynä1.2 kg
Parsakaalia nuppuina ja esikypsennettyinä500 g
Kevätsipulia pienittynä1 pnt
Öljyä ja voita paistamiseen
Suolaa ja rouhittua mustapippuria maustamiseen

Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Lisää varhaisperunat.


Kun perunat alkavat lämmitä / ottaa väriä, lisää parsakaalin nuput.


Sekoita paistos hyvin ja lisää lopuksi varhaissipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8066 Pannupihvi 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgNaudanliha 66 %, peruna, KANANMUNA, vesi, sipuli, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), rapsiöljy, musta- ja maustepippuri.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.