RESEPTI

Pannupihvi kauden kasviksilla ja bearnaisekastikkeella

Resepti

10 ANNOSTA

1. Pannupihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Ainekset

Pannupihvi10 kpl
Valmista bearnaisekastiketta600 g

3. Kasvispaistos

Varhaisperunoita halkaistuna ja esikypsennettynä1.2 kg
Parsakaalia nuppuina ja esikypsennettyinä500 g
Kevätsipulia pienittynä1 pnt
Öljyä ja voita paistamiseen
Suolaa ja rouhittua mustapippuria maustamiseen

Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Lisää varhaisperunat.


Kun perunat alkavat lämmitä / ottaa väriä, lisää parsakaalin nuput.


Sekoita paistos hyvin ja lisää lopuksi varhaissipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8066 Pannupihvi 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgNaudanliha 66 %, peruna, KANANMUNA, vesi, sipuli, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), rapsiöljy, musta- ja maustepippuri.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.