RESEPTI

Pannupihvi kauden kasviksilla ja bearnaisekastikkeella

Resepti

10 ANNOSTA

1. Pannupihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Ainekset

Pannupihvi10 kpl
Valmista bearnaisekastiketta600 g

3. Kasvispaistos

Varhaisperunoita halkaistuna ja esikypsennettynä1.2 kg
Parsakaalia nuppuina ja esikypsennettyinä500 g
Kevätsipulia pienittynä1 pnt
Öljyä ja voita paistamiseen
Suolaa ja rouhittua mustapippuria maustamiseen

Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Lisää varhaisperunat.


Kun perunat alkavat lämmitä / ottaa väriä, lisää parsakaalin nuput.


Sekoita paistos hyvin ja lisää lopuksi varhaissipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8066 Pannupihvi 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgNaudanliha 66 %, peruna, KANANMUNA, vesi, sipuli, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), rapsiöljy, musta- ja maustepippuri.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.