Kuori porkkanat ja leikkaa kiekoiksi. Paahda porkkanat paistinpannulla kauniin paahteisen värisiksi voissa ja lisää ripaus sokeria. Mausta suolalla.
Lisää joukkoon esikypsennettyjä kauden kasviksia. Kuvassa käytetty uusia perunoita, ruusukaalia, papuja sekä ruskeita herkkusieniä. Viimeistele lehtipersiljalla.
Sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä kylmässä muutaman tunnin ajan.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.