Kuori porkkanat ja leikkaa kiekoiksi. Paahda porkkanat paistinpannulla kauniin paahteisen värisiksi voissa ja lisää ripaus sokeria. Mausta suolalla.
Lisää joukkoon esikypsennettyjä kauden kasviksia. Kuvassa käytetty uusia perunoita, ruusukaalia, papuja sekä ruskeita herkkusieniä. Viimeistele lehtipersiljalla.
Sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä kylmässä muutaman tunnin ajan.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.