RESEPTI

Pannupihvit ja haaleasalaatti paahdetuilla porkkanoilla

Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton

Resepti

10 ANNOSTA

1. Pannupihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Lagerblad tuote

Pannupihvi20 kpl

3. Haalea salaatti paahdetuilla porkkanoilla

Porkkanaa
Kauden kasviksia
Lehtipersiljaa koristeluun
Voita paistamiseen
Suolaa ja sokeria maustamiseen

Kuori porkkanat ja leikkaa kiekoiksi. Paahda porkkanat paistinpannulla kauniin paahteisen värisiksi voissa ja lisää ripaus sokeria. Mausta suolalla.


Lisää joukkoon esikypsennettyjä kauden kasviksia. Kuvassa käytetty uusia perunoita, ruusukaalia, papuja sekä ruskeita herkkusieniä. Viimeistele lehtipersiljalla.


4. Chimichurri-kastike

Lehtipersiljaa hienonnettuna6 dl
Punainen mieto chilipalko3 kpl
Valkosipulinkynsi hienonnettuna6 kpl
Oliiviöljyä3 dl
Punaviinietikkaa0.5 dl
Suolaa1.5 tl
Sokeria0.5 tl

Sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä kylmässä muutaman tunnin ajan.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8066 Pannupihvi 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgNaudanliha 66 %, peruna, KANANMUNA, vesi, sipuli, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), rapsiöljy, musta- ja maustepippuri.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.