RESEPTI

Amerikkalainen pannukakku, murskattuja mansikoita ja vaahtokarkkeja sekä tuorejuustovaahtoa

Resepti

10 ANNOSTA

1. Amerikkalainen pannukakku

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö150°C
Kosteus0
Aika6-8 min

2. Lisukkeet

Tuoreita mansikoita700 g
Vaahtokarkkeja
Kermavaahtoa

Puhdista mansikat. Murskaa haarukalla kulhossa, mausta tomusokerilla tarvittaessa.


 


Asettele vaahtokarkit folion päälle ja polta pinnat kaasupolttimella.


 


 


 


3. Tuorejuustovaahto

Tuorejuustoa / mascarponea500 g
Tomusokeria
Aitoa vaniljasokeria1 tl

 


Mittaa ainekset kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella. Anna tekeytyä kylmässä hetki.


 


Huom! Käytä ainoastaan syötäväksi tarkoitettuja kukkia! Kukkakaupan kukat sisältävät aina hyönteismyrkkyjä eivätkä ole syötäviä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9501 Amerikkalainen pannukakku 60 g
Kypsä, pakaste.n. 40 kpl. x 60 g = 2,4 kgLaktoositon PIIMÄ, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, rapsiöljy, sokeri, leivinjauhe (nostatusaineet/E450i, E500ii), laktoositon VOI (KERMA, suola), vaniljasokeri, suola.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.