Valmista ohjeen mukaan.
Laita tuorejuusto kulhoon. Halkaise vaniljatangot pituussuunnassa, kaavi veitsellä siemenet kuoresta ja lisää kulhoon. Lisää myös tomusokeri.
Sekoita kierrevatkaimella niin pitkään, että juustolle tulee moussemainen rakenne.
Laita mousse pursotinpussiin.
Laita huoneenlämpöinen pannukakku lautaselle, asettele 5kpl kokonaista mansikkaa pannukakulle reunoja kiertäen. Pursota keskelle ja mansikoiden väleihin tuorejuustomoussea.
Nosta toinen pannukakku päälle ja koristele tuoreilla marjoilla sekä syötävillä kukilla.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.