RESEPTI

Amerikkalaiset pannukakut, mansikoita ja vaniljatuorejuustovaahtoa

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Amerikkalainen pannukakku

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö150°C
Kosteus0
Aika6-8 min

2. Lagerblad tuote

Amerikkalaisia pannukakkuja20 kpl

Valmista ohjeen mukaan.


3. Ainekset

Tuorejuustoa1 kg
Tomusokeria50 g (tai maun mukaan)
Vaniljatanko2 kpl
Tuoreita mansikoita kanta poistettuna50 kpl
Tuoreita marjoja ja syötäviä kukkia koristeluun

Laita tuorejuusto kulhoon. Halkaise vaniljatangot pituussuunnassa, kaavi veitsellä siemenet kuoresta ja lisää kulhoon. Lisää myös tomusokeri.


Sekoita kierrevatkaimella niin pitkään, että juustolle tulee moussemainen rakenne.


Laita mousse pursotinpussiin.


Laita huoneenlämpöinen pannukakku lautaselle, asettele 5kpl kokonaista mansikkaa pannukakulle reunoja kiertäen. Pursota keskelle ja mansikoiden väleihin tuorejuustomoussea.


Nosta toinen pannukakku päälle ja koristele tuoreilla marjoilla sekä syötävillä kukilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9501 Amerikkalainen pannukakku 60 g
Kypsä, pakaste.n. 40 kpl. x 60 g = 2,4 kgLaktoositon PIIMÄ, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, rapsiöljy, sokeri, leivinjauhe (nostatusaineet/E450i, E500ii), laktoositon VOI (KERMA, suola), vaniljasokeri, suola.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.