RESEPTI

Rahkapannukakku välipala- tai jälkiruoka-annoksena

Tämä rahkapannukakku on monipuolinen herkku, joka toimii niin välipalana kuin jälkiruokana. Kevyemmän koostumuksensa ansiosta se on vähemmän raskas mutta yhtä herkullinen kuin perinteinen pannukakku. Vaniljavaahto ja tuoreet marjat lisäävät annokseen makeutta ja raikkautta sekä tekevät siitä täydellisen.

Resepti

1. Rahkapannukakku n.

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö150°C
Kosteus0
Aika4-6 min

2. Ainekset

Lagerblad Foods rahkapannukakku 40 g
Vanilijavaahto
Tuoreita marjoja
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4200 Rahkapannukakku n. 40 g
Kypsä, pakaste.no. 75 kpl. x 40 g = 3,0 kgLaktoositon MAITORAHKA 34 %, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, laktoositon PIIMÄ, rapsiöljy, sokeri, laktoositon VOI (KERMA, suola), nostatusaineet (leivinjauhe/E500ii, E450i), suola.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.