RESEPTI

Rahkapannukakku, jäätelöä ja marjoja

Resepti

10 ANNOSTA

1. Rahkapannukakku n.

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö150°C
Kosteus0
Aika4-6 min

2. Tarjoiluehdotus

Kuvassa rahkapannarin kera tuoreita kesän marjoja sekä jäätelöä. Lisänä sopisi loistavasti vaahterasiirappi.


Vinkki:


Kokeile rahkapannaria myös suolaisena versiona:

lisää rapeaksi paahdettua pekonia, vaahdotettua ranskankermaa, vaahterasiirappia ja paahdettuja saksanpähkinöitä rouhittuna.


 


 


 


 


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4200 Rahkapannukakku n. 40 g
Kypsä, pakaste.no. 75 kpl. x 40 g = 3,0 kgLaktoositon MAITORAHKA 34 %, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, laktoositon PIIMÄ, rapsiöljy, sokeri, laktoositon VOI (KERMA, suola), nostatusaineet (leivinjauhe/E500ii, E450i), suola.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.