Kuvassa rahkapannarin kera tuoreita kesän marjoja sekä jäätelöä. Lisänä sopisi loistavasti vaahterasiirappi.
Vinkki:
Kokeile rahkapannaria myös suolaisena versiona:
lisää rapeaksi paahdettua pekonia, vaahdotettua ranskankermaa, vaahterasiirappia ja paahdettuja saksanpähkinöitä rouhittuna.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.