RESEPTI

Rahkapannukakku, jäätelöä ja marjoja

Resepti

10 ANNOSTA

1. Rahkapannukakku n.

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö150°C
Kosteus0
Aika4-6 min

2. Tarjoiluehdotus

Kuvassa rahkapannarin kera tuoreita kesän marjoja sekä jäätelöä. Lisänä sopisi loistavasti vaahterasiirappi.


Vinkki:


Kokeile rahkapannaria myös suolaisena versiona:

lisää rapeaksi paahdettua pekonia, vaahdotettua ranskankermaa, vaahterasiirappia ja paahdettuja saksanpähkinöitä rouhittuna.


 


 


 


 


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4200 Rahkapannukakku n. 40 g
Kypsä, pakaste.no. 75 kpl. x 40 g = 3,0 kgLaktoositon MAITORAHKA 34 %, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, laktoositon PIIMÄ, rapsiöljy, sokeri, laktoositon VOI (KERMA, suola), nostatusaineet (leivinjauhe/E500ii, E450i), suola.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.