RESEPTI

Punajuurifalafelpihvit, tabbouleh-salaatti ja valkosipulijogurtti

Resepti

10 ANNOSTA

1. Punajuurifalafelpihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus0
Aika12 min

2. Lagerblad tuote

Punajuurifalafelpihvi30 kpl

Lämmitä ohjeen mukaisesti.


3. Tabboulehsalaatti

Couscous250 g
Kasvisliemi valmis250 g
Kurkku kuorittuna ja kuutioituna 200 g
Punainen ja keltainen pikkutomaatti300 g
Punasipuli kuutioituna100 g
Tuore minttu hienonnettuna20 g
Tuore korianteri hienonnettuna20 g
Lehtipersilja hienonnettuna 20 g
Sitruunan mehu ja raastettu kuori1 kpl
Oliiviöljy1 dl

Mittaa couscous astiaan, kaada kuuma kasvisliemi päälle ja sekoita. Peitä astia kannella / foliolla ja anna tekeytyä n.10min. Jäähdytä kypsä couscous.


Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla


4. Valkosipulijugurtti

Turkkilainen jugurtti valutettuna500 g
Valkosipuli hienonnettuna15 g
Suolaa
Mustapippuria

Sekoita aineet keskenään, mieltymyksen mukaan voit laittaa ripauksen sokeria happamuutta tasoittamaan.


Vinkki

Punajuurifalafel toimii esim. patonkien täytteenä, lämpimänä ateriana erilaisten kasvispaistosten kanssa kera tsazikin.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4076 Punajuurifalafelpihvi 30 g
Kypsä, pakaste.n. 180 kpl x 30 g = 5,4 kgKikherne 50 %, punajuuri 28 %, rapsiöljy, riisijauho, sipuli, persilja, korianteri, suola, valkosipuli, kumina, nostatusaine (ruokasooda/E500ii).
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.