RESEPTI

Herne-punajuuripihveillä täytetyt pitaleivät

Runsaskuituinen

Resepti

10 ANNOSTA

1. Herne-punajuuripihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus10 %
Aika14 min

2. Ainekset

Herne-punajuuripihvejä20 kpl
Salaattia
Pitaleipiä
Creme fraiche400 g
Tuoretta ruohosipulia leikattuna30 g
Fetajuustoa hienoksi murskattuna100 g
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Anna tekeytyä yön yli kylmässä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4063 Herne-punajuuripihvi 60 g
Kypsä, pakaste.n. 90 kpl x 60 g = 5,4 kgVihreä herne 63 %, punajuuri 21 %, rapsiöljy, riisijauho, sipuli, suola, mausteet (meirami, muskottipähkinä, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano), nostatusaine (ruokasooda/E500ii). Kasvispitoisuus 88 %.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.