RESEPTI

Herne-punajuuripihveillä täytetyt pitaleivät

Resepti

10 ANNOSTA

1. Herne-punajuuripihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus10 %
Aika14 min

2. Ainekset

Herne-punajuuripihvejä20 kpl
Salaattia
Pitaleipiä
Creme fraiche400 g
Tuoretta ruohosipulia leikattuna30 g
Fetajuustoa hienoksi murskattuna100 g
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Anna tekeytyä yön yli kylmässä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4063 Herne-punajuuripihvi 60 g
Kypsä, pakaste.n. 90 kpl x 60 g = 5,4 kgVihreä herne 63 %, punajuuri 21 %, rapsiöljy, riisijauho, sipuli, suola, mausteet (meirami, muskottipähkinä, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano), nostatusaine (ruokasooda/E500ii). Kasvispitoisuus 88 %.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.