RESEPTI

Herne-punajuuripihveillä täytetyt pitaleivät

Resepti

10 ANNOSTA

1. Herne-punajuuripihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus10 %
Aika14 min

2. Ainekset

Herne-punajuuripihvejä20 kpl
Salaattia
Pitaleipiä
Creme fraiche400 g
Tuoretta ruohosipulia leikattuna30 g
Fetajuustoa hienoksi murskattuna100 g
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Anna tekeytyä yön yli kylmässä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4063 Herne-punajuuripihvi 60 g
Kypsä, pakaste.n. 90 kpl x 60 g = 5,4 kgVihreä herne 63 %, punajuuri 21 %, rapsiöljy, riisijauho, sipuli, suola, mausteet (meirami, muskottipähkinä, chili, valkosipuli, juustokumina, oregano), nostatusaine (ruokasooda/E500ii). Kasvispitoisuus 88 %.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.