Tämä resepti yhdistää halloumi-punajuuripihvin, flatbreadin ja tahinejogurtin luoden ainutlaatuisen ja herkullisen aterian. Halloumi-punajuuripihvi on mehevä ja maanläheinen, ja se saa täydellisen kumppanin pehmeästä ja joustavasta flatbreadista. Tahinejogurtti lisää kermaisuutta ja hieman pähkinäistä makua, joka sitoo kaikki ainesosat yhteen ja tekee annoksesta täydellisen tasapainoisen.
3 kpl / hlö
Lämmitä ohjeen mukaan.
Laita lämmin vesi ja kuivahiiva kulhoon, anna aktivoitua 5 minuuttia. Lisää loput ainekset joukkoon ja vaivaa yleiskoneella parin minuutin ajan. Peitä kulho ja anna kohota tunti. Muotoile taikinasta kymmenen palloa ja kaulitse ne ohuiksi. Käytä runsaasti jauhoja, jottei taikina tartu pöytään. Öljyä leipien pinnat ja paista pannulla keskilämmöllä molemmin puolin noin pari minuuttia per puoli.
Lämmitä leivät tarvittaessa uunissa. Levitä kuumalle leivälle tahinejogurtti. Murenna halloumi-punajuuripihvit ja fetajuusto leipien päälle. Viimeistele puolitetuilla tomaateilla, marinoidulla punasipulilla, chilillä ja tuoreilla yrteillä.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.