RESEPTI

Kukkakaali–currypyörykät, flat bread ja pikkelöityä punasipulia

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kukkakaali-currypyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Pikkelöintiliemi

Etikkaa1 dl
Sokeria2 dl
Vettä3 dl
Suolaa0.5 tl
Punasipulia ohuina viipaleina500 g

Mittaa aineet kattilaan, keitä kunnes sokeri on sulanut täysin. Jäähdytä.


Laita sipulit astiaan ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä kylmässä yön yli.


3. Flat bread 10 kpl

Vettä100 g
Kuivahiivaa5 g
Jogurttia300 g
Durumjauhoja150 g
Vehnäjauhoja220 g
Oliiviöljyä15 g
Suolaa10 g

Lämmitä vesi astiaan, lisää hiiva ja anna aktivoitua 5 min. Lisää sekoittaen muut aineet joukkoon, peitä kelmulla ja anna tekeytyä huoneenlämmössä muutama tunti. Leikkaa taikina paloiksi ja kaulitse runsaassa jauhossa. Paista kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä kypsiksi.


Vinkki:

Tarjoile korianterijogurtin ja nopeasti pannulla paistetun mangoldin kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4300 Kukkakaali-currypyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgKukkakaali 41 %, peruna, herne, kookoskerma, rapsiöljy, sipuli, gluteeniton korppujauho (riisijauho, peruna-, tapioka- ja maissitärkkelys, dekstroosi, hiiva, psylliumkuitu), inkivääripyre, valkosipuli, suola, korianteri, sokeri, perunajauho, curry -mausteseos 1 % (korianteri, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E461), mustapippuri, chili, limelehti. Kasvispitoisuus 72%.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.