RESEPTI

Kukkakaali–currypyörykät, riisiä ja korianterijugurttia

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kukkakaali-currypyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Ainekset

Basmatiriisiä
Kookoskermaa
Tähtianis1 kpl
Kanelitanko1 kpl
Turkkilaista jugurttia600 g
Valkosipulinkynsi hienonnettuna1 kpl
Tuoretta korianteria3 rkl
Limemehua1 tl
Suolaa, sokeria ja mustapippuria maustamiseen
Kevätsipulia koristeluun
Chiliä koristeluun

Kypsennä riisi ohjeen mukaan, mutta korvaa kolmannes veden määrästä kookoskermalla ja lisää joukkoon kanelitanko ja yksi tähtianis.


Sekoita jugurtti, valkosipuli, korianteri, limemehu ja mausteet keskenään ja anna maustua pari tuntia ennen tarjoilua. Koristele annos kevätsipulilla, chilillä ja korianterilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4300 Kukkakaali-currypyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgKukkakaali 41 %, peruna, herne, kookoskerma, rapsiöljy, sipuli, gluteeniton korppujauho (riisijauho, peruna-, tapioka- ja maissitärkkelys, dekstroosi, hiiva, psylliumkuitu), inkivääripyre, valkosipuli, suola, korianteri, sokeri, perunajauho, curry -mausteseos 1 % (korianteri, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E461), mustapippuri, chili, limelehti. Kasvispitoisuus 72%.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.