Kypsennä riisi ohjeen mukaan, mutta korvaa kolmannes veden määrästä kookoskermalla ja lisää joukkoon kanelitanko ja yksi tähtianis.
Sekoita jugurtti, valkosipuli, korianteri, limemehu ja mausteet keskenään ja anna maustua pari tuntia ennen tarjoilua. Koristele annos kevätsipulilla, chilillä ja korianterilla.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.