RESEPTI

Tuorejuustotäytteinen pinaatti-kasvispihvi ja kukkakaali curry

Resepti

10 ANNOSTA

1. Tuorejuustotäytteinen pinaatti-kasvispihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus0 %
Aika16 min

2. Lagerblad tuote

Tuorejuustotäytteinen pinaatti-kasvispihvi20 kpl

Lämmitä ohjeen mukaisesti.


3. Kukkakaalicurry

Kukkakaalia halkaistuna nuppuina700 g
Sipulia kuutioituna100 g
Palsternakkaa kuutioituna200 g
Pakasteherneitä100 g
Tomaatti murskaa100 g
Kookoskermaa200 g
Kuohukermaa150 g
Currya10 g
Ruokosokeria5 g
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Rypsiöljyä

Valmistus:

Laita tilkka öljyä laakeaan kattilaan ja kuumenna. Lisää kattilaan sipuli ja palsternakka ja anna kypsyä hetki. Nosta joukkoon kukkakaalinuput ja sekoita. Lisää curry sekä ruokosokeri ja sekoita. Kun curry on sekoittunut joukkoon tasaisesti, lisää tomaattimurska, kookoskerma ja kuohukerma. Sekoita ja anna hautua hiljalleen. Mausta kypsä curry suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Viimeistele pakasteherneillä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4056 Tuorejuustotäytteinen pinaatti-kasvispihvi 80 g
Kypsä, pakaste.n. 70 kpl x 80 g = 5,6 kgPinaatti 23 %, tuoreJUUSTOtäyte [laktoositon tuoreJUUSTO 10% (MAITO, KERMA, suola, hapate), laktoositon kerma (KERMA, stabilointiaine (E407)), maissitärkkelys, mustapippuri], kukkakaali, herne, punainen linssi, rapsiöljy, maissitärkkelys, sipuli, gluteeniton KAURAHIUTALE, perunahiutale, kikhernejauho, suola, sokeri, herneproteiini, mausteet (kurkuma, juustokumina, paprika, korianteri, mustapippuri, sarviapila, fenkoli, inkivääri, cayenne, chili, oregano, valkosipuli). Kasvispitoisuus 76 %.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.