Lämmitä ohjeen mukaisesti.
Valmistus:
Laita tilkka öljyä laakeaan kattilaan ja kuumenna. Lisää kattilaan sipuli ja palsternakka ja anna kypsyä hetki. Nosta joukkoon kukkakaalinuput ja sekoita. Lisää curry sekä ruokosokeri ja sekoita. Kun curry on sekoittunut joukkoon tasaisesti, lisää tomaattimurska, kookoskerma ja kuohukerma. Sekoita ja anna hautua hiljalleen. Mausta kypsä curry suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Viimeistele pakasteherneillä.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.