Lämmitä ohjeen mukaisesti.
Kuutioi peruna ja palsternakka. Lisää kattilaan vesi ja keitä kypsäksi. Kuumenna maito kattilassa.
Valuta kypsät perunat ja palsternakat lävikössä. Soseuta monitoimikoneella soseeksi yhdessä voin kanssa. Lisää soseeseen kuuma maito (määrä voi vaihdella riippuen perunoista lajikkeesta). Mausta suolalla.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.