RESEPTI

Vuohenjuustolla täytetty punajuuripihvi ja palsternakkamuusi

Resepti

10 ANNOSTA

1. Vuohenjuustotäytteinen punajuuripihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50%
Lämpö180°C
Kosteus0 %
Aika16 min.

2. Lagerblad tuote

Vuohenjuustolla täytetty punajuuripihvi 20 kpl

Lämmitä ohjeen mukaisesti.


3. Palsternakkamuusi

Kuorittua palsternakkaa600 g
Kuorittua jauhoista perunaa600 g
Punaista maitoa2 dl
Meijerivoita50 g

Kuutioi peruna ja palsternakka. Lisää kattilaan vesi ja keitä kypsäksi. Kuumenna maito kattilassa.

Valuta kypsät perunat ja palsternakat lävikössä. Soseuta monitoimikoneella soseeksi yhdessä voin kanssa. Lisää soseeseen kuuma maito (määrä voi vaihdella riippuen perunoista lajikkeesta). Mausta suolalla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4055 Vuohenjuustotäytteinen punajuuripihvi 80 g
Kypsä, pakaste.n. 70 kpl x 80 g = 5,6 kgPunajuuri 45 %, vuohenJUUSTOtäyte, [laktoositon KERMA, (KERMA, stabilointiaine E407)), vuohenjuusto 7% (pastöroitu vuohenMAITO, suola, sakeuttamisaine (E509), juoksute, maitohappoviljelmä), laktoositon tuorejuusto (MAITO, KERMA, suola, hapate), maissitärkkelys, mustapippuri], herne, palsternakka, rapsiöljy, maissitärkkelys, sipuli, gluteeniton KAURAHIUTALE, perunahiutale ja -jauho, suola, sokeri, herneproteiini, mustapippuri, fenkoli, inkivääri, sitruunankuori. Kasvispitoisuus 77%.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.