RESEPTI

Kukkakaali–currypyörykät ja haalea nuudelisalaatti

Gluteeniton
Vegaaninen

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kukkakaali-currypyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Nuudelisalaatti

Riisinuudeli kypsänä700 g
Retikkaa suikaloituna400 g
Porkkanaa suikaloituna400 g
Seesamin siemeniä20 g
Seesamiöljyä 0.5 dl
Öljyä0.5 dl
Riisiviinietikkaa 1 rkl
Suolaa ja hienosokeria maustamiseen

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan ja nosta jääveteen.


Kuumenna öljyt pannulla. Lisää kasvissuikaleet ja kypsennä hetki. Valuta nuudelit hyvin, lisää kasvisten joukkoon ja kuumenna.

Mausta riisiviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Viimeistele seesamin siemenillä.


Nosta salaatti lautasille ja lisää lämpimät pyörykät. Viimeistele korianterilla ja chilillä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4300 Kukkakaali-currypyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgKukkakaali 41 %, peruna, herne, kookoskerma, rapsiöljy, sipuli, gluteeniton korppujauho (riisijauho, peruna-, tapioka- ja maissitärkkelys, dekstroosi, hiiva, psylliumkuitu), inkivääripyre, valkosipuli, suola, korianteri, sokeri, perunajauho, curry -mausteseos 1 % (korianteri, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E461), mustapippuri, chili, limelehti. Kasvispitoisuus 72%.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.