RESEPTI

Falafelpuikko, punajuurihumus ja bataattiranskalaiset

Resepti

10 ANNOSTA

1. Falafelpuikko

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus0
Aika14 min.

2. Ainekset

Lagerblad Foods Falafelpuikko20 kpl
Valmis punajuurihummus500 g
Pakaste bataattiranskalaiset1.2 kg

Lämmitä tuote ohjeen mukaan.


3. Coleslaw

Valmis kaali-porkkanasuikale500 g
Vegaaninen majoneesi150 g
Valkosipuli hienonnettuna5 g
Suolaa
Mustapippuria

Sekoita aineet keskenään mieluiten käsin rutistaen. Mausta. Anna tekeytyä kylmässä mielellään yön yli.


Vinkki:

Falafelpuikko toimii esim. hodareissa, patongin täytteenä, finger foodina erilaisten dippien kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4061 Falafelpuikko 65 g
Kypsä, pakaste.n. 83 kpl x 65 g = 5,4 kgKikherne 70 %, rapsiöljy, sipuli, riisijauho, persilja, korianteri, suola, valkosipuli, kumina, nostatusaine (ruokasooda/E500ii).
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.