RESEPTI

Falafelpuikko hodari valkosipulijugurtilla ja punasipulilla

Resepti

10 ANNOSTA

1. Falafelpuikko

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus0
Aika14 min.

2. Ainekset

Falafelpuikkoja10 kpl

Hodarisämpylöitä ja rapeaa salaattia.


3. Jugurttikastike

Turkkilaista jugurttia valutettuna500 g
Valkosipulia hienonnettuna 12 g

Sekoita kulhossa keskenään, mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Anna tekeytyä kylmässä yön yli.


4. Punasipulin liemi

Väkiviinaetikkaa1 dl
Hienosokeria2 dl
Vettä3 dl
Punasipulia viipaloituna300 g

Mittaa väkiviinaetikka, sokeri ja vesi kattilaan ja anna kiehua, kunnes sokeri on sulanut. Jäähdytä kylmässä.

Kaada punasipuliviipaleet liemeen ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4061 Falafelpuikko 65 g
Kypsä, pakaste.n. 83 kpl x 65 g = 5,4 kgKikherne 70 %, rapsiöljy, sipuli, riisijauho, persilja, korianteri, suola, valkosipuli, kumina, nostatusaine (ruokasooda/E500ii).
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.