Hodarisämpylöitä ja rapeaa salaattia.
Sekoita kulhossa keskenään, mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Anna tekeytyä kylmässä yön yli.
Mittaa väkiviinaetikka, sokeri ja vesi kattilaan ja anna kiehua, kunnes sokeri on sulanut. Jäähdytä kylmässä.
Kaada punasipuliviipaleet liemeen ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.