Suolaa munakoiso ja kesäkurpitsa, nosta lävikköön carita-liinan päälle ja ”itketä”. Kuumenna paistinpannu, lisää öljy ja paista kasvikset. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää viimeisenä rouhittu lehtipersilja.
Vinkki:
Voit halutessa valmistaa Caponatan. Korvaa osa kasviksista kypsillä kikherneillä ja vihreillä oliiviviipaleilla.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.