Tässä reseptissä muikkupihvi saa seurakseen raikkaan tilli-kananmunakastikkeen, luoden yhteen sopivan ja maittavan kalalautasen. Muikkupihvi on herkullinen ja täynnä makua, joka saa lisäpotkua tillin ja kananmunan yhdistelmästä. Koko ateria on helppo ja nopea valmistaa.
Muikkupihvejä 3 kpl / hlö.
Lämmitä ohjeen mukaan.
Laita vaalea kastikepohja, vesi ja kuohu kattilaan. Kiehauta sekoittaen. Lisää kananmuna ja tilli. Mausta.
Mausta kurkkusiivut sitruunavinegretillä, tillillä, suolalla ja sokerilla. Anna maustua hetken aikaa.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.