
Kuullota kasviksia öljyssä n. 10 minuuttia, lisää pureet ja muut mausteet. Kuullota vielä sekoittaen pari minuuttia. Lisää tomaattimurska ja kookoskerma. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 min. Mausta suolalla ja lisää lammaspullat.
Kaada astiaan lämmin vesi ja sekoita joukkoon kuiva hiiva. Anna hiivan herätä. Lisää jugurtti ja öljy. Sekoita joukkoon jauhot ja suola. Anna kohota. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja kaulitse litteiksi. Kypsennä kuumalla ja kuivalla valurautapannulla. Voitele voisulalla ja tarjoile.
Tarjoile lisukkeina basmatiriisiä sekä korianterilla maustettua jugurttia.

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.