
Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää juurekset ja sipulit. Kuullota. Lisää valkosipuli, yrtit ja tomaattipyree, anna kuullottua hetki. Kaada joukkoon lihaliemi (sekoita tilkkaan kylmää lientä maizena). Lisää tomaattimurska ja anna hautua kypsäksi. Suurusta maizenalla ja mausta suolalla, mustapippurilla ja worcesterillä. Sekoita viimeisenä kastikkeeseen herneet. Kaada kastike pakissa kuumennettujen lammaspyöryköiden päälle. Pursota tai levitä lastalla päälle duchesse-peruna. Paista 200°C uunissa kunnes peruna saa kauniin pinnan.
Kypsennä perunat höyryuunissa, anna höyryyntyä huolellisesti. Valmista muusin tapaan, lisää keltuaiset kuumaan muusiin sekoittaen. Mausta suolalla. Laita pursotinpussiin ja sulje.

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.