Raasta kurkku ja valuta enimmät vedet pois harsoliinan päällä siivilässä. Kaada astiaan jugurtti, lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja valutettu kurkkuraaste. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippuri rouheella. Anna tekeytyä kylmässä mielellään yön yli.
Mittaa couscous astiaan, kaada kiehuva kasvisliemi päälle ja peitä kannella. Anna tekeytyä n 6 min ja jäähdytä.
Sekoita tomaatit, varhaissipuli, tuore minttu ja persilja, sitruunan mehu ja kuori sekä oliiviöljy jäähtyneeseen couscousiin, mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele kirvelillä.
Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.