
Raasta kurkku ja valuta enimmät vedet pois harsoliinan päällä siivilässä. Kaada astiaan jugurtti, lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja valutettu kurkkuraaste. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippuri rouheella. Anna tekeytyä kylmässä mielellään yön yli.
Mittaa couscous astiaan, kaada kiehuva kasvisliemi päälle ja peitä kannella. Anna tekeytyä n. 6 min ja jäähdytä.
Sekoita tomaatit, varhaissipuli, tuore minttu ja persilja, sitruunan mehu ja kuori sekä oliiviöljy jäähtyneeseen couscousiin, mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele kirvelillä.

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.