RESEPTI

Possupullat ja punajuuriohrattoa

Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton

Resepti

10 ANNOSTA

1. Possupulla suomalaisesta lihasta

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Lagerblad tuote

Lagerblad Foods Possupulla 16 g1.3 kg

Lämmitä ohjeen mukaan.


3. Punajuuriohratto

Esikypsennettyjä ohrasuurimoita 400 g
Valmis kasvisliemi6 dl
Punajuurimehu5 dl
Meijerivoita30 g

Huuhtele suurimot kylmällä vedellä lävikössä. Kaada kattilaan ja lisää joukkoon kasvisliemi. Anna hautua miedolla lämmöllä. Kun suurimot ovat alkaneet kypsyä, lisää joukkoon 4 dl punajuurilientä. Anna hautua kannen alla kypsäksi. Viimeistele lopulla punajuurimehulla ja sekoita joukkoon voi. Mausta suolalla. Tarjoile paistettujen sienten ja juuresten kanssa.


Kastikkeena voit kokeilla piparjuurella maustettua ranskankermaa tai punaviinikastiketta.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8051 Possupulla suomalaisesta lihasta 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6,0 kgSianliha 57 %, peruna, sipuli, KANANMUNA, vesi, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), mausteet (musta-, valko- ja cayennepippuri, korianteri, kurkuma, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, chili, oregano, valkosipuli), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.