RESEPTI

Italialaiset kasvispyörykät tomaattikastikkeessa

Resepti

10 ANNOSTA

1. Italialainen kasvispyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Ainekset

Spagettia500 g
Luumutomaatikastiketta1 litra
Pikkutomaatteja500 g
Basilikaa1 ruukku
Mozzarellaa450 g
Oliiviöljyä ja rouhittua mustapippuria

Halkaise tomaatit, kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä. Paista tomaatit nopeasti ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Keitä spagetti ohjeen mukaan, kuumenna tomaattikastike ja lisää tomaatit kastikkeeseen.


Yhdistä spagetti ja kastike ja sekoita hyvin pastakauhalla. Kaada tarjoiluastiaan. Asettele kuumennetut italialaiset kasvispullat pastan päälle. Lisää käsin revittyä mozzarellaa ja hienonnettua basilikaa. Tarjoile rapean patongin kanssa.


3. Vinkki

Kaada lautaselle reilusti oliiviöljyä, tiputtele balsamicosiirappia tippoina öljyyn, ripottele pinnalle sormisuolaa. Näin saat pullille ja patongille hyvän dipin.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4089 Italialainen kasvispyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgPunainen linssi 28 %, kikherne 28 %, tomaatti, paprika, sipuli, perunarae, gluteeniton KAURALESE, tomaattipyre, maissitärkkelys, valkosipuli, persilja, riisijauho, suola, ruokosokeri, mausteet (basilika, oregano, timjami, mustapippuri, chili, juustokumina), rapsiöljy. Kasvispitoisuus 93 %.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.