RESEPTI

Italialaiset kasvispyörykät tomaattikastikkeessa

Resepti

10 ANNOSTA

1. Italialainen kasvispyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Ainekset

Spagettia500 g
Luumutomaatikastiketta1 litra
Pikkutomaatteja500 g
Basilikaa1 ruukku
Mozzarellaa450 g
Oliiviöljyä ja rouhittua mustapippuria

Halkaise tomaatit, kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä. Paista tomaatit nopeasti ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Keitä spagetti ohjeen mukaan, kuumenna tomaattikastike ja lisää tomaatit kastikkeeseen.


Yhdistä spagetti ja kastike ja sekoita hyvin pastakauhalla. Kaada tarjoiluastiaan. Asettele kuumennetut italialaiset kasvispullat pastan päälle. Lisää käsin revittyä mozzarellaa ja hienonnettua basilikaa. Tarjoile rapean patongin kanssa.


3. Vinkki

Kaada lautaselle reilusti oliiviöljyä, tiputtele balsamicosiirappia tippoina öljyyn, ripottele pinnalle sormisuolaa. Näin saat pullille ja patongille hyvän dipin.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4089 Italialainen kasvispyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgPunainen linssi 28 %, kikherne 28 %, tomaatti, paprika, sipuli, perunarae, gluteeniton KAURALESE, tomaattipyre, maissitärkkelys, valkosipuli, persilja, riisijauho, suola, ruokosokeri, mausteet (basilika, oregano, timjami, mustapippuri, chili, juustokumina), rapsiöljy. Kasvispitoisuus 93 %.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.