RESEPTI

Italialaiset kasvispyörykät ja basilika-aioli

Resepti

10 ANNOSTA

1. Italialainen kasvispyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Ainekset

Italialaisia kasvispyöryköitä400 g
Valmista majoneesia400 g
Tuoretta basilikaa1 pnt
Valkosipulia hienonnettuna10 g
Oliiviöljyä1 dl
Rouhittua lehtipersiljaa viimeistelyyn
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Valmista pyörykät ohjeen mukaan. Viimeistele ripottelemalla päälle rouhittua lehtipersiljaa.


Rouhi basilika ja laita yhdessä valkosipulin kanssa tehosekoittimeen. Lisää joukkoon ripaus suolaa. Sekoita hetki koneella ja lisää sitten joukkoon oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi vihreäksi tahnaksi.


Yhdistä majoneesi ja basilikatahna. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna tekeytyä kylmässä hetki.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4089 Italialainen kasvispyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgPunainen linssi 28 %, kikherne 28 %, tomaatti, paprika, sipuli, perunarae, gluteeniton KAURALESE, tomaattipyre, maissitärkkelys, valkosipuli, persilja, riisijauho, suola, ruokosokeri, mausteet (basilika, oregano, timjami, mustapippuri, chili, juustokumina), rapsiöljy. Kasvispitoisuus 93 %.
liftUp img

Äitienpäivän aamu alkaa rakkaudella ja pannukakuilla!

Äitienpäivän aamuna on aikaa pysähtyä ja juhlistaa äitejä herkullisen aamiaisen äärellä. Kuohkeat amerikkalaiset pannukakut sopivat täydellisesti äitienpäivän tunnelmaan. Tarjoa pannukakut tuoreiden marjojen, siirapin tai vaahdon ja kahvin kera, tai juuri niin kuin äiti ne mieluiten nauttii!