RESEPTI

Italialaiset kasvispyörykät ja basilika-aioli

Kuidun lähde
Gluteeniton sisältää kauraa

Resepti

10 ANNOSTA

1. Italialainen kasvispyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Ainekset

Italialaisia kasvispyöryköitä400 g
Valmista majoneesia400 g
Tuoretta basilikaa1 pnt
Valkosipulia hienonnettuna10 g
Oliiviöljyä1 dl
Rouhittua lehtipersiljaa viimeistelyyn
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Valmista pyörykät ohjeen mukaan. Viimeistele ripottelemalla päälle rouhittua lehtipersiljaa.


Rouhi basilika ja laita yhdessä valkosipulin kanssa tehosekoittimeen. Lisää joukkoon ripaus suolaa. Sekoita hetki koneella ja lisää sitten joukkoon oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi vihreäksi tahnaksi.


Yhdistä majoneesi ja basilikatahna. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna tekeytyä kylmässä hetki.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4089 Italialainen kasvispyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgPunainen linssi 28 %, kikherne 28 %, tomaatti, paprika, sipuli, perunarae, gluteeniton KAURALESE, tomaattipyre, maissitärkkelys, valkosipuli, persilja, riisijauho, suola, ruokosokeri, mausteet (basilika, oregano, timjami, mustapippuri, chili, juustokumina), rapsiöljy. Kasvispitoisuus 93 %.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.