Valmista pikkelöintiliemi. Mittaa kattilaan väkiviinaetikka, sokeri ja vesi. Kiehauta ja anna jäähtyä.
Laita punasipuli ja makeasipuli eri astioihin. Kaada jäähtynyttä pikkelöintilientä molempien astioiden sekaan.
Sekoita ja anna tekeytyä kylmässä muutama tunti, jonka jälkeen valuta liemi pois.
Sekoita salaatti astiaan kerroksittain maustaen suolalla ja mustapippurilla.
Viimeistele leikatulla ruohosipulilla.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.