RESEPTI

Helppo ja nopea kalamuru pizza

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kalamuru, kypsä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho
Lämpö
Kosteus
Aika

2. Ainekset

Kalamuru300 g
Pizza-Kit valmispizzapohja2 kpl
Mozzarella raaste2 pkt
Mustia oliiveja viipaleina1 purkki
Kirsikkatomaatti 2 pkt
Punasipuli kuorittuna ja viipaloituna300 g
Sitruunamehu 3 rkl
Oliiviöljy 4 rkl
Hienosokeria 10 g
Rucolasalaatti 2 ruukkua
Suolaa ja rouhittua mustapippuria maustamiseen

Laita valmiit pizzataikinalevyt uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä taikinoille pizzakastike ja mozzarellaraaste. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne yhdessä oliiviviipaleiden kanssa pizzan päälle. Lisää kalamuru (150 g / pizza) päällimmäiseksi. Paista uunissa paketin ohjeen mukaan. Viimeistele pizzat paiston jälkeen rucolasalaatilla ja marinoidulla punasipulilla. Pizzat voi viimeistellä parmesaaniraasteella ja oliiviöljyllä.


3. Punasipulin marinointi:

Laita punasipuli viipaleet kulhoon. Sekoita yhdessä sitruunamehun ja oliiviöljyn kanssa.

Lisää joukkoon sokeri ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8250 Kalamuru, kypsä 4,5 kg
Kypsä, pakaste..2 x 2,25 kg = 4,5 kgSILAKKA (Clupea harengus membras), SÄRKI (Rutilus rutilus), LAHNA (Abramis brama), perunakuitu, rapsiöljy. Kaikki kalat pyydetty Suomesta. 100 g kohti tuotetta käytetty 102 g kalaa.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.