Laita valmiit pizzataikinalevyt uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä taikinoille pizzakastike ja mozzarellaraaste. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne yhdessä oliiviviipaleiden kanssa pizzan päälle. Lisää kalamuru (150 g / pizza) päällimmäiseksi. Paista uunissa paketin ohjeen mukaan. Viimeistele pizzat paiston jälkeen rucolasalaatilla ja marinoidulla punasipulilla. Pizzat voi viimeistellä parmesaaniraasteella ja oliiviöljyllä.
Laita punasipuli viipaleet kulhoon. Sekoita yhdessä sitruunamehun ja oliiviöljyn kanssa.
Lisää joukkoon sokeri ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.